Lehnhoff

Els sistemes d’acoplament de Lehnhoff estàn dissenyats per qualsevol de les eines de demolició del mercat. El seu sistema d’unió Lehmatic, tranforma les màquines portadores en porta-implements multifuncionals per qualsevol cullera, mordassa i eines de demolició de la seva categoria.

Amb el sistema d’unió ràpid Lehmatic©, es poden intercanviar les eines de treball en minuts, fent servir el dos ganxos de subjecció: Enganxa, alça, bascula amb endins i encaxa el nou implement sense necesitar d’operadors. Gràcies a l’acoplament hidràulic, el mateix conductor de la màquina portadora pot realitzar els canvis de forma senzilla i segura.

acoplament-lehnhoff


 • MS01-03-DETAIL

  Lehmatic ® de 1 a 12 tones

  Sistema d’unió per màquines portadores de 1 a 12 tones. La robusta caixa d’acer mecanitzada garanteix la màxima duració. Es tracta d’una unió segura a mida, entre l’acoplament i l’adaptador mitjançant el sistema d’unió Lehmatic®.

  + info
 • variolock

  Variolock® Lehmatic®

  El sistema Variolock® inclou un bloc de vàlvules en l’acoplament ràpid, que alhora està conectat a la hidràulica de treball de la màquina portadora, a la vegada amb un altre bloc de vàlvules conectat a la eina. La fixació especial d’aquests dos blocs de vàlvules protegeix el sistema de les forces que afecten l’acoplament d’unió i assegura una conexió hidràulica i segura en tot moment.

  + info
 • powertilt-detail

  Lehmatic® amb Powertilt®

  La combinació perfecta amb totes les avantatges d’un acomplament ràpid i el motor giratori. La solució ideal per fer rases, formació de terraplens, o per el farciment selectiu de materials. El Lehmatic® – Powertilt® pot treballar de forma versàtil amb implements d’excavació/demolició de tot tipus, es monta també espcialement en culleres estretes.

  + info
 • Lehnhoff-Tiltrotator-Rototilt

  Lehmatic® amb Tiltrotator®/Rototilt®

  Unit al sistema d’unió ràpida, el Tiltrotator/Rototilt hidràulic amplia de forma molt significant el camp d’aplicació d’una excavador hidràulica, ja que el Tiltrotator actua de canell entre l’excavadora i el implement. Un sistema de comandament integrat posibilita la rotació contínua i oscil·lació fina 40º en ambdós sentits. S’intercanvien els implements de seguretat i rapidesa, inclús directament desde la cabina en cas de ser acoplament automàtic.

  + info