Qui som?

 

 

Comercialització FortCop està format per un equip de professionals amb més de 30 anys d’experiència en la reparació i venda de martells hidràulics i elements de demolició. Els nostres origens provenen de les marques Krupp i Forcop. D’aquest últim neix el nostre nom. Actualment som els distribuïdors exclusius d’Atlas Copco a Catalunya, Andorra, Menorca i Eivissa.

El nostre equip està format per 6 professionals altament qualificats per resoldre qualsevol tipus de problema relacionat amb els elements de demolició, tenint com a principal objectiu oferir un servei de qualitat als nostres clients.

 

Les nostres instal·lacions de 825 m2 estan equipades amb pont grua premsa, torn, soldadura de fil, serra de tall, fresadora de grans dimensions, dos bancs de treball, i un trempant. Això ens permet reparar tot tipus de martell hidràulic, elaborar capçals per a totes les marquesper adaptar-les als implements, etc.

També disposem de dos vehicles per trasllat dels equips i d’una furgoneta totalment equipada per realitzar treballs in situ.