Atlas copco


 • HB
 • Fresadora axial v2

  Fresadoras

  Corte sin competencias. Disponemos de fresadoras transversales y axiales.

  + info
 • CC-3300U

  Cisalles

  La gama de cisalles lleugeres és forta i robusta, amb una gran força de tall. Els models de la gama pesada, a partir del CC 1700 s’han dissenyat per suportar les tasques més dures. L’estable cos de la mordassa té dos cilindres hidràulics amb vàlvules de velocitat per ofertir temps de cicle mínims. El disseny modular permet equipar cada unitat amb diferents mandíbules d’acord amb les necessitats.

  + info
 • DP-2800

  Pulveritzadores

  Les pulveritzadores DP i BP han estat dissenyades per aconseguir una llarga vida útil i un gran rendiment en aplicacions extremes. Les mandíbules rectes de la sèrie DP són adequades per la demolició primària, mentres que l’angle de les mandíbules de la gama BP permet dur a terme una demnolició secundària o treballs de separació de manera ideal.

  + info
 • MG-400

  Pinces bivalves

  La nova línea de bivalves multifunció MG es composa de 12 equips adequats a les màquines portadores d’entre 0,7 i 80 T. Gràcies a la seva robusta construcció, poden realitzar tan treballs de separació com de demolició lleugera d’estructures. L’òptim disseny exterior de les grapes i de la carcassa, fetes d’acer  de gran qualitat, garanteix que les pinces multifunció siguin adequades per les aplicacions més severes.

  + info
 • ac0044814_456

  Compactadors hidràulics

  La gama HC de compactadors hidràulics està dissenyada per compactar terra, rases i pendents, i també per clavar i extreure estaques. Són molt més ràpids, segurs i més fàcils d’usar que els compactadors manuals, i per tant, molt més rentables. Amb els compactadors hisdràulics d’Atlas Copco, no és necessari que hi hagi personal a l’àrea directa d’operacions, d’aquesta manera es redueixen el so i els riscos.

  + info
 • BC-1500-2

  Culleres trituradores

  Les culleres trituradores d’Atlas Copco són una solució innovadora als requeriments actuals en el lloc de treball. L’ús d’aquest implement permet la demolició i el reciclatge de qualsevol tipus de material inert de demolició a la mateixa obra. Amb això s’aconsegueix reduïr els costos d’equipaments, transport i abocaments, i tan sols amb afegint un operatiu, manejable com a implement de demolició com la cullera de trituració.

  + info