Martells hidràulics


 • SB_302

  Gama SB

  La gama de trencadors hidràulics SB representa un concepte únic en la tecnologia de trencadors, basat en la carcassa monobloc. La carcassa d’una sola peça significa, a part de més fiabilitat, menys components i per tant, menys manteniment. A més, els trencadors SB tenen una extraordinària relació de potència/pes i són ràpids i fàcils de posicionar.

  + info
 • gama_MB

  Gama MB

  La gama de martells hidàulics MB ha estat desenvolupada amb el principi combinat de gas/oli, el que significa que, a més de ser potents, són versàtils, adaptant-se als diferents cabals i pressió de l’oli. El disseny del mecanisme de percussió, unit als elements d’amortigüació elàstics, permeten reduïr amb eficàcia les vibracions, protegint tant el martell com la màquina portadora.

   

  + info
 • HB

  Gama HB

  La sèrie pesada de martells hisdràulics està dissenyada per a treballs extremadament durs i prolongats. per això es cada cop més habitual veure’ls en canteres de pedra, realitzant tasques d’explotació directa i taqueo, com a una alternativa rentable a les voladures. L’objectiu primordial de la sèrie pesada es donar un rendiment màxim i fer que casdascun dels nostres martells sigui extremadament segur, fiable i durador.

  + info